Stäng

Använd knapparna för att ändra textstorleken på sidan. Du kan också justera storleken permanent i din webbläsare, genom att gå in under menyalternativet ”Visa”. I Internet Explorer och Firefox väljer du därefter ”Textstorlek”, i Google Chrome ”Zooma in” eller ”Zooma ut” och i Opera ”Zoomfaktor”.

Policy aktiviteter

Policy

Policy för evenemang arrangerade av Psoriasisförbundet Nordvästra Skåne

1 Allt deltagande i av PSO Nordvästra Skåne anordnade aktiviteter är bindande.

 

2 Deltagaravgiften skall erläggas till angivet konto senast sista angiven betalningsdag.

 

3 Anmäler man sig till en aktivitet och före anmälningstidens utgång meddelar att man är förhindrad att delta, sker återbetalning av hela deltagaravgiften om denna har erlagts.

 

4 Uteblir man från ett i förväg bokat arrangemang, sker ingen återbetalning av deltagaravgiften.

 

5 Skulle den som anmält sig till resa bli sjuk efter anmälningstidens utgång och kan uppvisa läkarintyg, kan man med hjälp av hemförsäkringen få tillbaka belopp direkt från researrangören.

 

6 Skulle den som anmält sig till ett arrangemang anordnat av PSO Nordvästra Skåne, som inte är en resa t ex studiebesök eller julbord, bli sjuk efter anmälningstidens utgång, betalas anmälningsavgiften tillbaka mot vid behov uppvisande av läkarintyg.

 

7 Skulle den som anmält sig till ett av PSO Nordvästra Skåne anordnat arrangemang inte ha erlagt deltagaravgiften inom föreskriven tid och ej heller avanmält sitt deltagande, kommer PSO Nordvästra Skåne att fakturera ett belopp motsvarande föreningens kostnad.

 

8 PSO Nordvästra Skåne förbehåller sig rätten att ställa in evenemang vid för få anmälda deltagare eller av annan anledning som PSO Nordvästra Skåne inte råder över.

 

9 Denna policy, som är antagen av PSO Nordvästra Skånes styrelse
den 28 maj 2024, gäller från och med den 1 juni 2024.